2018-10-03
早排喺日本食过吉列牛之后一试难忘,于是知道铜锣湾开咗间吉列牛既专门店后,就专乘同屋企人过嚟试下。星期六晚既百乐中心好多人嚟食饭,净系楼下等lift都等咗15分钟有多,好彩有打电话去餐厅book位,所以唔洗等,但都见到唔少人喺门口等位我地一行四人叫咗一个套餐- 有两份吉列牛定食+2杯汽水($316)、Kobekyu牛油蜜糖单骨鸡翼($65)、Kobekyu秘制蛋卷($68)[唔记得咗影]、肥牛杂菜shabu shabu($88)、日式烧鸡釜饭($88)。Shabu shabu、鸡翼、蛋卷同饭都几好食,唯独吉列牛就有少少失望,肉质一般始终同喺日本食差咗dd,不过个人认为呢个价钱嚟讲其实都几抵,仲可以加($98)添食啵!整体来说都系唔错既,而且份量都好足够,男女都应该食得饱姐
整体来说都系唔错既,而且份量都好足够,男女都应该食得饱姐