2021-09-04
1907 浏览
上星期食过将军澳嘅放题火锅后,心丝丝又再想打边炉。见到OpenRice 有咁多人推介呢度,于是急急脚订枱啦⋯⋯环境:睇落好似唔错,但坐低后发觉头顶系冷气风口,要求转枱又话全部有订坐⋯⋯唯一可改换到玻璃边位𠮶张细枱 ☹️但重点系⋯⋯到我哋食完九点半有多先埋单,𠮶啲话已经订咗嘅台只得一张有客到,其实全晚楼下只有五张台有客(已经包埋埋我哋𠮶张),将心比己,你感觉会舒服吗?食物 :主打海鲜,牛肉,但叫到手切本地牛,又话冇,又推介日本牛 ☹️☹️海鲜选择亦唔多,价钱偏贵。系冇咩选择之下叫咗个牛拼盘四百几,但质素,大家睇完评吓分啦⋯⋯脆肉鲩鱼腩,全碟八件四件系鱼腩加四件鱼骨,物非所值。响铃,墨鱼丸,梅菜肉丸质素系 ok 嘅再加一个菜及双拼粉肠猪肚,冇饮嘢,埋单成 $1200 ,咁嘅价钱应该可以有更多,更好嘅选择。服务 :女侍应,态度及说话感觉好倔。食到尾段,一句说话都冇讲就过嚟,将我哋个炉调到最细火,其实枱面仲有成碟半嘢未食 😒总结:𠮶人真系觉得伏咗,亦肯定唔会有下次。真系唔会推介俾老友。
环境:
食物 :
海鲜选择亦唔多,价钱偏贵。
脆肉鲩鱼腩,全碟八件
四件系鱼腩加四件鱼骨,物非所值。
响铃,墨鱼丸,梅菜肉丸质素系 ok 嘅
服务 :
女侍应,态度及说话感觉好倔。
总结:
𠮶人真系觉得伏咗,亦肯定唔会有下次。
真系唔会推介俾老友。