餐厅: sensory ZERO (太古城中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2020-11-12 282 浏览
朋友们介绍呢间黄店,既然甘近又系东区,梗系要去帮衬下啦! 仲要话佢既Crazy Chocolate 一定要试㖞! 讲到甘好,即刻衬早去汇一汇佢!如果唔想等位,记得早d黎,人齐就可以入座,唔系既话只可以喺出面企喺度排队睇住人哋食🙃重点即叫: Crazy Chocolate! 闻名不如见面,满泻丫啲朱古力!! 但..对于一个朱古力控,如果再浓就更好啦!(呢个唔系跟set,要另外加钱的。)我地各自叫左个Dinner set 感味夜晚套餐:包括沙律、餐汤、主食、野饮及甜品。我地另外再加鸡翼,超级好食!👏🏻- 先食个藜麦沙律 - 扮下健康先- 之后饮个汤暖下个胃☺️佢地上菜都几快,我叫咗个蒲烧三层鳗鱼滑蛋饭,个饭好大碗,认真,鳗鱼好多、好大碗、可以分两餐食😳味道唔错、个鳗鱼汁好够!另外嗌嘅鸡翼好脆好香口! 上枱𠮶阵仲热辣辣!一定要嗌!甜品原来可以要雪糕或者冬甩,我哋唔食雪糕食咗冬甩! 每人有两个😳一个士多啤梨味一个朱古力味!个中一个面包粉质感同平时嘅唔同,佢个饱系咸味既,唔似平时𠮶啲系甜嘅

(呢个唔系跟set,要另外加钱的。)

我地另外再加鸡翼,超级好食!👏🏻

- 先食个藜麦沙律 - 扮下健康先
- 之后饮个汤暖下个胃☺️

另外嗌嘅鸡翼好脆好香口! 上枱𠮶阵仲热辣辣!一定要嗌!