2019-04-17 1505 浏览
有时出去食得太多,就觉得愈来愈难选择因为好似样样都食过咁呢一次同一位几耐无出黎食饭嘅食货朋友一齐,所以好比心机睇尖沙咀餐厅啲食评我地两个无话不谈,想揾间无限时,又坐得舒服啲餐厅都唔易庆幸『黄』天不负有心人,比我揾到呢间,感觉好好,所以系openrice表达一下黎得食葡国菜,唔少得叫番杯sangria饮下先,本人平时唔会成日饮酒,今次只系配合环境,呢杯白酒sangria好有水果甜味,又大杯,上面有5颜6色的水果粒,好睇又清新我地叫左蚬,牛尾,同小食并盘Sorry全名都唔记得了。。。蚬好大只,劲浓郁酒味,食得出好新鲜小食并盘个人就麻麻[立]肠又硬又咸,唔识欣赏炸鸡较干马介休好似食紧薯波咁 ,食唔到鱼味尤鱼就不过不失牛尾好香,当中料都好丰富,牛肉煮得好入味, 个锅有唔同嘅蔬菜,唔会食完感觉好饱饱济济咁,如果有多啲汁点面包就好了最后点少得甜品本人对面包完全无抵抗力,知道有葡式西多果一刻就留左位比佢,等左约20分钟左右就到本人本身唔钟意肉桂,好彩呢个肉桂味唔重,面包友人话应该浸过蛋液的,因为中间好软淋淋同有好香蛋味,糖粉均匀地洒系面包上,每一块都金金黄黄,又有糖粉嘅光泽,唔会有啲好甜有啲又无味好
有时出去食得太多,就觉得愈来愈难选择
因为好似样样都食过咁
我地两个无话不谈,想揾间无限时,又坐得舒服啲餐厅都唔易

我地叫左蚬,牛尾,同小食并盘
Sorry全名都唔记得了。。。

蚬好大只,劲浓郁酒味,食得出好新鲜

小食并盘个人就麻麻
[立]肠又硬又咸,唔识欣赏
炸鸡较干
马介休好似食紧薯波咁 ,食唔到鱼味
尤鱼就不过不失

最后点少得甜品

好味

另外呢度啲服务好好,待应都好有耐性,我地好奇望啲食物,佢地会留意到,跟住会微笑住话呢个系咩黎,下次有机会试下
好nice呀,推介

白酒蚬