2017-07-22
第一次去,睇唔到星期日唔开、结果摸门订。但为左食,我决定星期六中午再去!终于我亦都无失望,因为一次过可以食到我最爱的pancake,壳物早餐同咖啡。而且性价比仲好高! 心谂正呀,揾到好地方。但系!!!好可惜,去到一次比一次差.....先讲最重要的食物,味道愈黎愈差,pancake 好粉同林,好难食。另外亦改左餐牌加埋价,每个餐都加左廿几蚊之余,仲要星期六日所有餐都无野饮。另外不得不提,两位店员态度都有好大好大好大的进步空间!! 已经唔要求态度好好,但正常行过黎落单都要呀?叫左客人坐左去出面,但两个就只系企系个厨房前面,完全无谂过出黎落单,挥手又望唔到....最后只可以我自己行入去同她讲。等野食等左二十分钟左右,终于黎到⋯⋯点知发现无叉用,又再一次挥极手都无人应⋯⋯⋯上次食完已经失望,谂住比多次机会再去试下⋯⋯点知都系咁,所以决定左唔会再去啦。
好可惜,去到一次比一次差.....
另外不得不提,两位店员态度都有好大好大好大的进步空间!!