2023-06-02 146 浏览
同朋友想揾间cafe慢活一吓,就揾到呢度,虽然大热天时拖住浩浩,我又有D路痴,但嚟到真系无后悔。环境好舒服,如果唔系天气太热,坐出面真系会好有外国feel。🌹玫瑰蓝蝶花梳打记得要捞匀饮,如果唔系会无味㗎。捞匀后好香玫瑰味,沟梳打水唔太甜,而且颜色好靓,钟意佢唔太甜又打卡一流。🍊橙柚百爵茶百爵茶味好出,但又唔会抢咗橙柚味,成件事好夹,夏天好消暑。🍳All Day Breakfast一上枱就劲开心,因为好丰富,有齐bacon、croissant、沙律菜、肠、炒蛋、炒杂菇、烟三文鱼同茄汁豆。Bacon 好香仲唔会好咸,会想系咁食。菇都炒得好香,小朋友都啱食。牛角包外脆内软,好好食呀!🍝照烧酱原条鳗鱼意粉意粉配菇同洋葱一齐炒,挂满汁好香,硬度适中,仲甜甜地好惹味。原条鳗鱼视觉好震撼,仲好好食甜咸度都啱啱好。🧇自家制焦香蕉窝夫山配巧克力冰淇淋Waffle上枱时仲暖暖地,好香蛋味外面好香口里面好松软。雪糕有朱古力碎而且好重朱古力味,配埋暖暖地嘅窝夫一齐食好味👍🏼焦糖香蕉俾浩浩食晒,焦糖整得好脆好脆,唔错👍🏼

🌹玫瑰蓝蝶花梳打

🍊橙柚百爵茶
百爵茶味好出,但又唔会抢咗橙柚味,成件事好夹,夏天好消暑。

🍳All Day Breakfast

🍝照烧酱原条鳗鱼意粉