2017-06-13
今日我哋入黎长洲行吓行吓有 D 肚饿,刚刚见到尼间🚪面不太高调的小店,所以入黎试一试 ~ 🤔🤔🤔尼度嘅气氛好家庭式同感觉慢慢的,店员招呼亲切有礼,知我哋是专程入黎行吓所以吹咗一阵几好倾,睇完餐牌叫咗 2 个菜同试吓杯咖啡 ~ ☕️☕️☕️,等咗都有 10 分钟先上菜 ~ 有 D 心思,冰系用番冻 🍋 茶做,所以唔会好似普通水冰咁杯嘢越饮越淡 ~ 😯😯😯拉花手工唔错,不过味道没有太大惊喜,中上质数 ~ 🤔🤔🤔尼份宾尼狄 🥚火腿 size 有 D 细,刚好一个 🐷柳 🥚包份量,味道 ok 几好味,一样手工精细 ~ 😀😀😀尼个都好好食吓 ~ 三文鱼果然系配酸甜嘅沙律酱先正嘅 ~ 个沙律菜有落黑醋,唔错唔错,不过依然系 size 问题 ~ 😳😳😳总结黎讲尼度坐得舒适、休闲慢活、地点方便适中、菜色好食,的确系一个食嘢嘅好地方,不过如果大家大食一 D 嘅请多叫一份喇 ~ 😋😋😋
拉花手工唔错,不过味道没有太大惊喜,中上质数 ~ 🤔🤔🤔