2019-10-15 307 浏览
铜锣湾百乐中心有好几层是西餐厅,上次同朋友食开呢度,发现原来有好几间西餐厅,今日约朋友见面,就来一楼Barg食个lunch😋侍应生热情招待和介绍餐牌,环境布置以好多 酒樽做背景,几有排场。又有大镜反映坐位,感觉很舒服,啲櫈又好特别㗎!张张都不同背景🎶好似去咗好多国家呢?整体系好舒服一啲都唔觉得坐系一楼?影相好有趣添。😀我点咗慢煮西班牙黑毛猪鞍配芦笋薯蓉~~厚厚一件猪鞍,卖相吸引仲有十条左右露笋,芦笋好清甜爽口,黑毛猪都好厚啊!食落一啲都唔会韧,好香脆爽口!而且肉汁好juicy👍跟住食一啖薯蓉非常之夹啊!朋友就食纸包焗鳕鱼柳~~我哋share食,鳕鱼柳也煎得外脆,鱼柳可能太厚身,又加上是有点焗的,所以肉质有少少鞋,也有点过熟感,但鱼肉也有鲜味。我叫咗杯冻奶茶~~ 茶 奶 糖水是分开上的, 咁你想落几多奶同糖就悉随专便啦。整体上食物与环境很好,特别是好宁静。👍

我点咗慢煮西班牙黑毛猪鞍配芦笋薯蓉~~

跟住食一啖薯蓉非常之夹啊!

朋友就食纸包焗鳕鱼柳~~

整体上食物与环境很好,特别是好宁静。👍

2019-10-14
午餐