2022-06-15
一直都好支持呢间小店,因为辣虾汤好味!因为疫情,我会外卖攞走,次次等外卖都要起码20分钟!见到门口有贴住"外卖电话", whatsapp 佢地,可以第2日先覆我🙄见到呢间餐厅喺openrice有得"外卖自取", 每次外卖自取都有要求"走芽菜,走餐具,少面", 每一次都好失望,因为所有唔要嘅野都出现晒!例迟!!!喺openrice 12:15pm 落order, 12:35pm 有得攞,我12:45pm 去到餐厅,但仲未有得攞!职员随口问我有人漏单唔要,问我可唔可以要另一个外卖(但同我order 嘅系完全唔一样)。我拒绝左,到最后要12:55pm 先有得攞我外卖!我就系唔想等先要预先安排,但呢间餐厅次次都错,例迟!最好笑次次都有个女人行出黎话系佢错!错但唔改,咁你认黎做乜?以后都唔会再去呢间餐厅!如果赶时间,都唔建议去呢间餐厅!
因为疫情,我会外卖攞走,次次等外卖都要起码20分钟!
以后都唔会再去呢间餐厅!如果赶时间,都唔建议去呢间餐厅!