2019-09-23 310 浏览
今日有公众活动喺商场入边进行,所以提早一个钟放工,近排少咗返九龙城食饭,冇办法啦... 放工太攰,紧系想系公司附近食完野直接返屋企啦,听日又放假,想食下啲甜品慰劳自己所以就去咗食pancake忌廉唔算软滑,反而绿茶忌廉浓到有微微苦味,但岩我口味我系重口味㗎嘛~pancake 睇相好似好有空气感,但只系幻觉,食完好饱肚太耐冇黎食嘢,竟然有意粉食,心里仲谂紧好唔好食时,望吓周围嘅人都系食紧意粉,咁就试吓啦~头几啖觉得麻麻地,再食下底果D,好食好多㖞原来我冇将意粉同汁捞匀,汁比较杰身,味道够,咸味适中,都算唔错啊~老细食完,成咀都系意粉汁,好好笑😂意粉餐𩠌嘅pancake,简简单单同忌廉一齐食,pancake好实在,冇软林林嘅口感等我下次再去时,试埋其他意粉先
所以就去咗食pancake

忌廉唔算软滑,反而绿茶忌廉浓到有微微苦味,但岩我口味
菠菜鸡肉意粉

等我下次再去时,试埋其他意粉先
2019-09-22
菠菜鸡肉意粉