2009-10-04
Citibank promotion 仲有, 立即订枱食 lunch set, 在中秋日都可以订到 1:30pm 既枱, so good!$99+ $12.8 svc chg 既 stone grill 餐, 包括西瓜汁, 餐汤, 2片餐包, 2件牛肩扒, Haggen Dasz 雪糕一球, 餐茶西瓜汁 - 没有起核隔渣, 就像用搅拌器打碎西瓜就倒入杯中上枱, 虽够原汁原味, 但不配成为高档食肆之出品 汤 - 讲真, 饮到最后一口都未能确定是什么汤. 觉得比翠华差.牛肩扒 - 有肥比无肥好食, 落盐比点烧汁出色. 牛肩扒肉质牛味不及西冷 or T bone, 腍滑亦不及牛柳 or 肋骨, 但是肯定是新鲜货式, 自己烧比自己食, 间中一次真系几好玩.雪糕 - 名牌出品, 一贯水准餐茶 - 够大杯, 糖水自己落, 好!这个价钱, 这个地点, 这个环境, 这个食物份量及质素, 好合理!
雪糕 - 名牌出品, 一贯水准
餐茶 - 够大杯, 糖水自己落, 好!