一大班人食饭,Cafe 就最岩,因为食完野可以坐系个到慢慢倾计,仲有Boardgame 提供!简直一流。环境都几干净,系有少少逼,同埋冷气唔太够,不过整体黎讲都满意。先讲下野食方面,主要有饭,有意粉同埋有出前一丁餐。我地只有一个人叫左饭,其余人都系食意粉同长通粉。我自己就叫左个意式香草蚬肉意粉,外观都几好,整整齐齐,睇得出系有心思。味道方面就有淡淡洋葱和蒜味,我个人劲中意蒜味,而蚬肉冇沙呢样野要加分!而且佢D汁够多,好正。而有叫主菜既都会有沙律送,有烟三文鱼,不过我唔食三文鱼所以就比晒朋友,我自己就咁食沙律,佢D酱唔会多到你好漏,而D薯仔淋度适中,几好食!我有试到朋友叫既韩式卡邦拿尼意粉,够多汁,同埋都几Creamy,同埋佢唔系好辣,不过因为我个朋友唔系好食得辣,所以佢食到最后话好辣...唔食得辣既人可能唔叫得。之后我有试到朋友叫既蕃茄大虾意粉既大虾,个虾都几弹牙好食。而另一个朋友叫左吞拿鱼长通粉,呢个等左超耐,耐到以为漏单,但其实因为佢系焗,所以原来要耐D,不过见佢个个好似好好食咁,有好多芝士,不过我就冇试到。而野饮方面我就叫左个巨峰提子红茶,几好饮,重点系唔甜,因为我好怕太甜。之后
之后我地就一齐玩左阵Board game。玩野就庆生,店员都好Helpful 咁帮手,而且系呢到庆生系会送佢地特调既子弹酒,佢地倒出黎之前会问你驶唔驶拍片,呢个位好体贴。倒完会话比大家知边两杯酒味会重D,我饮左蓝色酒味最重个杯,但都觉得好易饮口,所以唔系好饮得既都饮到既。
最后埋单每人150左右,但我地由1830坐到夜晚10点几,我觉得超抵!同埋两位店员都好Helpful 同好有礼貌,唔会呼喝客人,所以极力推介!!由其庆生既一大班人。
前菜沙律
香草蚬肉意粉