餐厅: il Bel Paese
资讯:

庆祝男朋友生日~平日返工咁忙咁快节奏~好需要好好放松一下今次就安排左去愉景湾两日一夜trip😚拣左il Bel paese 餐厅是前openrice book 位仲预先remark 定上甜品既时候写happy birthday 仲惊佢会唔知 仲特登打电话同佢讲声😝 谂住比个惊喜男朋友🤪6点半入座 竟然间餐厅系冇人 之后见到原来好多都系外国人 佢地钟意坐室外~呢间好似主打手工意粉拣左🔅rocket salad🔅beef lasagna🔅stewed beef cheek系咪我唔识嗌定嗌错野食🤣🤣🤣见隔离枱果d好似好正咁Rocket salad 一大堆火箭菜加黑醋 冇咩特别牛肉千层面都唔系想像中扁意粉果类Beef cheek 好嫩 入口即溶既感觉😍😍一路食一路有蚊 仲要几只 愈坐愈痕😵‍💫😵‍💫😵‍💫食得7788 就嗌甜品啦😆主打意大利菜冇理由唔嗌tiramisu 😚一路嗌又惊佢唔记得写生日快乐 又惊太张扬会比男朋友发现于是嗌既时候仲特登用餐牌遮一遮自己 仲细细声同店员讲happy birthday 🤪🤪🤪点知佢听错 仲问我系唔系要cafe latte 🙂最后佢真系唔记得左🥲🥲🥲有少少失望
庆祝男朋友生日~平日返工咁忙咁快节奏~
好需要好好放松一下

有少少失望
不过佢个tiramisu 又真系几好食
香浓既酒味又唔会太甜
我钟意既味道😋😋😋😋
从此之后 cafe latte 就变左我同男朋友之间既一个笑话😆😆😆😆

埋单$800 到~
性价比一般般啦😆

庆祝纪念