2020-09-09 555 浏览
几个月前生日去左山旮旯庆生😂 地点真系山旮旯,行到我出哂汗💦价钱就港岛价,但食完觉得个厨真系好掂😍😍🍕日式芥末烟三文鱼pizza成亲饭觉得最好食🤩 微微芥末辣,三文鱼整成朵花咁🌹皮脆馅靓,must点item☺️🇩🇪德国烤焗脆皮猪手好大只,建议4个人以上食,皮是脆的,但我切得有啲困难,咬落去有啲太硬,可能over烤左🤔🦞龙虾汁海鲜意粉秒清,汁多,海鲜新鲜,意粉劲幼身系我钟意既,软硬度适中😆 龙虾汁味都好突出🍟炸薯条配黑松露酱+辣千岛酱我最钟意既千岛酱😍 朋友都钟意黑松露酱,我食哂千岛酱!薯条外脆内软,同两个酱都好夹😛🍹青瓜梳打我唔饮酒,呢个梳打好fresh,fresh到好似食新鲜青瓜,个味好真实,搞到我去其他餐厅都系咁揾青瓜梳打饮😂😂店名:山旮旯 地址:铜锣湾摩理臣山道84-86号香港铜锣湾太平洋帆船酒店地下

🍕日式芥末烟三文鱼pizza

🇩🇪德国烤焗脆皮猪手