2018-06-22
要同朋友庆祝生日,本来谂住揾间靓靓餐厅影相呃like点知朋友想食韩烧上OpenRice check过见到咁多好评,地点又就脚,于是就决定试下。放题形式 烧肉任食 嘢饮任饮 仲有甜品雪糕雪条添食韩烧除左烧肉紧要,配菜都好紧要。果然冇令我地失望,佢嘅炒粉丝、紫菜包饭重有辣炒年糕都系水准以上。重点推介既一定要食有酱油虾,虾够大只,入味唔咸,肉质新鲜,正另外重有必食猪皮、牛T骨扒、烤猪肠、烤五花肉呢几样,我地系食完太好味再order,推荐至于海鲜,烤大蚬同烤鳗鱼都系食过番寻味,大蚬味鲜,烧到开口再多2分钟就食得,估唔到无烧干,重有d juicy添,而鳗鱼就赢哂,条鳗鱼又大系,个汁又整得好,钟意食鳗鱼既人一定要试以后庆祝BD可以再黎呢到 自携蛋糕到餐厅 亦不需要收切饼费仲有免费泊车优惠 300蚊可享一小时 500蚊可享两小时
放题形式 烧肉任食 嘢饮任饮 仲有甜品雪糕雪条添
以后庆祝BD可以再黎呢到 自携蛋糕到餐厅 亦不需要收切饼费