2023-07-04
今日黎到尖沙咀the one呢间 Royal Inn同家姐庆祝生日啦🥳🎉 好靓靓嘅店入面仲有好多打卡位 可以影好多相呀😍 好喜欢佢既地板同埋天花灯 好欧美风😇 坐低睇睇餐牌 好快就拣好噜~ 香草牛油焗田螺 $118一上枱就闻到超香牛油味😍 田螺正常 薯蓉好滑好香 加埋面包食真系岩岩好~店员仲好贴心提我哋个碟好热要小心啲 好细心👍🏻 香蒜鲜大蚬扁意粉 $158好大只蚬呀🤩 仲要都有好多只 只只厚肉冇沙又够味😋 意粉软硬煮得岩岩好 香蒜加少少辣椒好香口👍🏻 香煎海鲈鱼伴北海道带子 $218好靓呀呢个😍 带子新鲜冇雪味 鱼肉滑身啖啖肉又冇骨 煎得岩岩好 薯蓉起底配埋蔬菜 仲有特调既酱汁 好睇又好食😋 Tiramisu $58呢个tiramisu几好食😋 cream滑身味道又唔会太甜👍🏻 同埋好好人店员知我系庆祝生日 帮我写左字同埋有蜡烛 好开心呀🥳 整体来讲 呢间Royal Inn 环境舒适 食物质素好 店员服务态度好 真系好适合同姊妹黎食野打卡庆祝生日🥳
好喜欢佢既地板同埋天花灯 好欧美风😇
坐低睇睇餐牌 好快就拣好噜~
香草牛油焗田螺 $118
店员仲好贴心提我哋个碟好热要小心啲 好细心👍🏻