2019-07-21
👸🏻今日姪女生日🎂佢话想食日式放题🍤朋友介绍我们去旺角食至尊满屋😻至尊满屋位于旺角琼华中心7楼💖一出䢂已经有好多人等紧入座💖首先嚟到就系刺身🍣每种刺身都好新鲜,三文鱼和油甘鱼好肥美🥰带子和甜虾超级鲜甜😋海胆手卷细细件唔会食完好饱👍🏻榴梿炸弹超好食😋外脆内软,我一个人食咗10粒🤣蟹粥好鲜甜🦀咖喱蟹炒得好有风味🍣寿司种类有好多👍🏻样样都好精致好味😋花胶劲大块劲厚😻炆得好入味。蒜香牛柳粒和牛舌好juice,清酒煮蚬都整得唔错😋香煎比目鱼真系整得劲好食,煎得好香,比目鱼劲滑👍🏻仲有泰式生虾都好新鲜😻焗蚝好特别😋真系要赞吓佢地整嘅羊架,超级好食,煎得刚刚好又唔韧,真系劲正😻👍🏻盐烧海虾超级大只又新鲜,又易脱壳,真系超级好食😻👍🏻呢到啲饮品都好高质素👍🏻食放题点少得食天妇罗炸虾🍤新鲜即炸大大只😻真系正到冇朋友🤤有好多种饮品任君选择😍仲有啤酒任饮🍻真系好抵食💖还有好多甜品🍮生果🍉🍈真系包罗万有😻最后每人可以攞一杯雪糕🍨有Mõvenpick,Dreyers,Häagen-Dazs可以拣😻将呢餐画上完美嘅句号🥰呢到仲有梅酒比大家饮🍶认真细心💖食咁多嘢每位都系258元加一真系超级抵食😻最紧要系食材新鲜😋选
盐烧海虾超级大只又新鲜,又易脱壳,真系超级好食😻👍🏻
呢到啲饮品都好高质素👍🏻
食放题点少得食天妇罗炸虾🍤新鲜即炸大大只😻真系正到冇朋友🤤
有好多种饮品任君选择😍仲有啤酒任饮🍻真系好抵食💖
还有好多甜品🍮生果🍉🍈真系包罗万有😻
呢到仲有梅酒比大家饮🍶认真细心💖
食咁多嘢每位都系258元加一真系超级抵食😻最紧要系食材新鲜😋选择种类超多🥰样样都好好食👍🏻真心推介比大家🥰