2022-06-27
Book咗餐厅同朋友庆生,员工喺当日打嚟confirm booking同问需唔需要订有磅数嘅蛋糕🎂,服务贴心。-餐厅闲日人流较少,朋友同我坐卡位,梳化圆櫈圆台坐得好舒服。木系装修都好清新🪵,影相好靓好文青,打卡一流。-楼上cafe好多都质素参差,本来冇预有几好食,但呢间嘢食比预期中好超多,味道可以话系食过嘅cafe中数一数二Top level😱✨意粉十分有质素,炸鱿鱼须好食到想嗌多碟👍🏻重头戏系蛋糕,口感一试难忘。-事先查询过员工,得知餐厅不提供甜品碟写字服务,落单时都系order咗碟细蛋糕🍰。本身都无期待啲咩,但员工捧出嚟嘅蛋糕竟然系插咗生日牌同点埋蜡烛,朋友同我都好惊喜🎉如果唔系唔够散纸,真心想疯狂俾贴士!-本身好少写食评,但系呢间餐厅服务真系太好同太好食,值得用时间写食后感多谢返餐厅💛下次再返嚟帮衬😋