2019-10-11 114 浏览
今日帮朋友庆祝生日, 因为大家耐无见又好想食日本野, 就拣左一间有蛋糕既日式餐厅叙下~因为朋友生日咁开心, 一于叫个清酒cheer一cheer佢!! 系香港第一次见到呢只装清酒既壶, 又几特别几靓哈哈Menu有个好特别既菜式叫烧喜之刺,个名咁吉利我地就叫左条烧喜之刺比寿星仔,希望佢赚大钱,年年有啦!!当然唔少得蛋糕啦, 日式蛋糕你又见过未? 系香港其实都好少见到有日本餐厅提供呢D寿司蛋糕, 我地都系因为个寿司蛋糕慕名而来, 结果不负众望, 寿司蛋糕颜色七彩缤纷, 有好多唔同既食材出来, 大家都可以拣自己中意既来食, 一次过满足晒大家既愿望。 我自己最钟意玉子烧卷物, 系我觉得最突出既。下次如果有其他朋友生日又想食日本野, 都可以再黎依间再食过!!