2008-11-24 15 浏览
一行12人庆生, 大家又出名大食所以选址凤城预早一日订左糯米鸭同焗莲蓉西米布甸+超値套餐乳猪中拼: 有乳猪 / 生肠 / 叉烧 / 海哲, 乳猪同生肠好好味. 乳猪皮下薄薄既肥羔令乳猪食落更香口又唔肥腻. 生肠好爽口不过叉烧d, 好似柴支咁鸡茸鱼肚羹: ookk啦唔太差炸子鸡: 皮脆肉滑, 一只真系唔够我地分要争食!!! 糯米鸭: 要早一日订, 一上枱真系”哗哗”声. 鸭身入面塞满糯米饭, 外面松脆, 里面d糯米饭好足料. 不过好鬼顶胃, 有dd济家乡炒斑球:普普通通的菜, 油左少少锅虾拼奶奶: 面包炸得金黄且脆, 虾亦够新鲜弹牙, 不足在有少少油. 炒奶好滑好香, 但同个果仁有D唔夹豆苗瑶柱甫:几好味唔油凤城炒饭: 其实系杂锦炒饭有少少似西炒饭, 配料有叉烧, 蕃茄之类同埋唔够干身焗莲蓉西米布甸: 真系好好味, 好香奶味, 好滑又唔太甜. 个姐姐一路分一路见到d 布甸郁下郁下好吸引!!!其实d service唔系太套咋嘛, 好怀旧好有风味
一行12人庆生, 大家又出名大食所以选址凤城
预早一日订左糯米鸭同焗莲蓉西米布甸+超値套餐

鸡茸鱼肚羹: ookk啦唔太差
炸子鸡: 皮脆肉滑, 一只真系唔够我地分要争食!!!
家乡炒斑球:普普通通的菜, 油左少少
豆苗瑶柱甫:几好味唔油

其实d service唔系太套咋嘛, 好怀旧好有风味
  • 炸子鸡
  • 乳猪中拼