2018-02-25 1354 浏览
好耐之前就一直想去山顶上面食嘢,今次庆祝男朋友生日就终于有机会啦。我三个星期之前就已经系佢哋嘅网站订咗位,但由于佢净系开放一部份嘅位置俾人预订,如果想订位嘅就要预早book啦。由于庆祝生日嘅关系所以我expect系坐窗口位嘅,可以一路食嘢一路欣赏夜景,虽然最后都坐到窗口位,但个位系对住山景,所以其实望出去系完全睇唔到夜景嘅都有少少失望。由餐厅名我哋可以睇得出,黎亲呢一个餐厅系一定要叫虾嘅。首先我哋叫咗个意粉先,好惊喜佢用嘅系扁面条,虾仁都好弹牙,柠檬汁嘅调味令到你唔会觉得食落好济,不过个蒜蓉包就麻麻哋,因为比较硬身。黎到呢度点少得一定要叫嘅炸物拼盘,有齐炸虾炸薯条同炸鱼柳,仲配埋三种唔同酱汁俾你点,野食炸得好松脆,超级推介。最后值得一赞嘅就系佢嘅服务真系好贴心,我系网上预订就填左birthday celebration, 咁如果你叫甜品嘅话就可以安排写啲字落去,但最后食完太饱,无叫到甜品。点知埋单既时候一班职员就为我男朋友送上小甜品,仲帮佢唱歌庆祝,真系连我都比佢地surprise到!所以如果想订黎帮人庆祝生日,真系好推介阿甘虾比你地

都有少少失望。

由餐厅名我哋可以睇得出,黎亲呢一个餐厅系一定要叫虾嘅。