2022-05-15 343 浏览
日本菜应该都系好多人都喜爱, 人大了一有饭局, 都宁愿揾间坐得舒服可以倾计倾得尽兴, 饮返两杯咁就一晚,开心又写意🤭今晚就样样叫小小,想试多D种类,前菜系我最爱嘅鱼仔同甜合桃,系甜咗小小但又好易入口,一食就停不了好快食晒一碟跟住就食下小食刺生,刺生我地就叫佢发办,有拖罗,赤贝样样小小浅尝下,全部都好新鲜,但我觉得赤贝系最正小食就叫咗支豆,蕃薯仔同明太子沙律,明太子沙律就做到脆卜卜咁口感好好明太子沙律串烧就有牛舌,荔枝猪,鸡翼,猪肋条,今晚嘅串烧好出色,全部都做到外脆内juice,最紧要食落去唔会漏加多个豆腐番茄沙律, 因为想食D菜,正常沙律,无乜特别要讲😆鸡翼个皮超脆最后倾倾下饮饮下又加多小小🍣叫咗带子,左口鱼同埋吞拿鱼蓉卷,都系新鲜嘅,今晚就完满晒啦3,5知己饮浅尝清酒,倾倾下又一晚啦最后有送咖啡雪糕,一人一球,一嚟到就闻到咖啡味超香,系甜咁小小,但有埋甜品就满足晒埋单几钱,朋友唔肯讲,因为小妹生日饭,但我见到佢地夹钱,我谂大概系1500-1700左右,饮饱食醉,多谢晒

明太子沙律

鸡翼个皮超脆

最后倾倾下饮饮下又加多小小🍣
叫咗带子,左口鱼同埋吞拿鱼蓉卷,都系新鲜嘅,今晚就完满晒啦

3,5知己饮浅尝清酒,倾倾下又一晚啦