餐厅: Kyoto Joe
资讯:

5天前 0 浏览
🎂同闺蜜庆生梗系要食好啲😎去咗食Book marked左好耐嘅weekend brunch,由前菜到甜品,我哋食左差唔多3个钟🤣除咗tempura🍤之比较失色,其他野食都唔错,特别系主菜嘅A4和牛同蒜香松露焗龙虾尾,超好味🤤龙虾汤配鲍鱼都几好👍🏻女士食左一round基本上已经好饱,encore item我地净系encore 左个和牛粒串烧,因为个和牛粒劲juicy,真系食饱都要encore🤣最惊喜嘅系,我book位明明无讲低系庆祝生日,但上甜品时店员竟然点埋蜡烛嚟讲生日快乐🤗我哋一致认为系我哋倾偈太大声俾人发现咗🤣真系多谢晒🙏🏻Anyway,亲爱的开心就好❤️

• 黑松露汁焗龙虾