2019-03-21
为左庆祝我嘅叻叻🐷考牌成功🚙我地去左Outback据下扒,见到汇丰做紧promote 二人餐都几抵,有扒有龙虾,仲有个意粉,所以就决定叫依个set,我地好似无食到黑糖包,又唔醒起,所以无得食😢首先个餐包左两个餐汤,有蘑菇味,不过不失之后就系Caeser salad,无咩特别因为happy hour时段,所以叫左两杯cocktails ,酒精味唔算好浓,不过都几好饮意粉方面我地拣左「香草番茄海鲜长通粉」,番茄味浓,不过因为有海鲜关系有少少腥,下次可以拣其他意粉或饭最后到主菜「烧美国顶级纽约牛扒配加拿大龙虾尾」个名好长,其实主要系牛扒配龙虾,牛扒略嫌太熟,同埋有少少韧,龙虾尾就好食,不过整体黎讲可能无咩汁,会太干,个芦笋反而几好,唔太老整体黎讲,有HSBC卡食依个餐系几抵,不过食物就中规中矩啦
首先个餐包左两个餐汤,有蘑菇味,不过不失
之后就系Caeser salad,无咩特别
整体黎讲,有HSBC卡食依个餐系几抵,不过食物就中规中矩啦