餐厅: 魚一壽司 (教育路)
资讯:

今次系细妹帮手book,佢食过,话抵食好在佢book咗,门口劲多人排队里面原来好大间,仲有楼上一层我哋都系坐楼上劲劲劲丰盛刺身好抵食,三文鱼系$48有六件都系厚身嘅仲要估唔到佢刺身都会另外跟几旧饭俾你同埋紫菜即系你都可以当寿司食不过寿司𠮶块三文鱼一定冇呢度咁厚身老窦话啲刺身都好漏咁真系冇偷工减料三文鱼油脂满溢另外仲一人一件软壳蟹手卷揾啲饭填饱自己个肚芝士年糕必吃!海胆唔算抢手,屋企人唔系太钟意食细佬就觉得有少少腥 我就觉得有少少苦涩味希灵鱼系我父母介绍我食先嘅粒粒极爽口感 清酒煮蚬,细佬觉得个汤好甜我觉得唔够入味,蚬肉有啲啲淡多春鱼 因为之前试过有个工人煮多骨鱼俾我,我望落去以为多春鱼,中招后,就成日想食返真正嘅多春鱼嚟弥补其实我哋都叫咗好多刺身、寿司、炸物、手卷⋯⋯$1000 左右 for 6人,冇就住嗌,都真系抵食

今次系细妹帮手book,佢食过,话抵食

好在佢book咗,门口劲多人排队

里面原来好大间,仲有楼上一层

我哋都系坐楼上

另外仲一人一件软壳蟹手卷

揾啲饭填饱自己个肚

芝士年糕

必吃!

海胆唔算抢手,屋企人唔系太钟意食

细佬就觉得有少少腥

我就觉得有少少苦涩味

希灵鱼系我父母介绍我食先嘅

粒粒极爽口感

清酒煮蚬,细佬觉得个汤好甜
我觉得唔够入味,蚬肉有啲啲淡

多春鱼

其实我哋都叫咗好多刺身寿司、炸物、手卷⋯⋯

$1000 左右 for 6人,冇就住嗌,都真系抵食

2021-09-22