今日同妈咪食生日饭🎊我哋点咗阿拉斯加长脚蟹龙虾海鲜蒸气刺身套餐$888,抵食之余仲充满惊喜,就好似一场小型嘅生日庆祝。🦞首先要讲呢个罕有法国蓝龙虾。只龙虾大大只,每位半只,已经足够惊艳。肉质饱满,鲜嫩可口,入口即化。食落口感受得到龙虾肉清甜嘅汤鲜,绝对系一道值得分享嘅好菜。👍阿拉斯加长脚蟹🦀每人一件,肉多得黎又实在,非常丰富。每一啖都饱含蟹味,配上清蒸,鲜美滋味完全就系蟹肉嘅本体,绝对系食物享受😊仲有芝士樱花虾鲍鱼🍤,够新鲜够弹牙,又浓郁香滑。加埋芝士,鲍鱼味道更突出,绝对系美味。每一口都令人回味无穷,好似食到海洋嘅味道一样。呢个就系令人爱唔释口嘅原因😋。饭完唔可以忘记饮品呀。我哋选择咗果汁🍹新鲜搾汁,仲有果肉,甘甜爽口。日式蟹皇龙虾杂炊令人食指大动,系海鲜和火锅后最好嘅收尾,每一口都能紧紧锁住刺身嘅鲜味,实在令人大饱口福。呢间海鲜火锅店,无论环境或者食物都做足咗功夫,清洁卫生,食得安心,啱晒我哋举家聚餐,朋友、家人或者有咩重要嘅日子,都可以考虑嚟呢度庆祝🎉

午餐