2011-04-03
为朋友庆祝生日本来book左8点半,好彩8点去到都可以俾到位我地。5个人叫左1)矮瓜塔, 全名太长已经忘记, 卖相很好, 有矮瓜,蕃茄,芝士一层层的, 味道很好, 每样野夹住一齐食都好match, 不过我地分黎食个阵就狼狈d, d 野散晒。2)Rids, 味道几好, d 肉好淋, 不过佢唔系完条上台, 同埋无薯条伴碟, 如果有就更好啦。3)炸洋葱圈同鱿鱼, 炸得岩岩好, 唔太厚粉, 如果大碟d就好啦。4)芝士忌廉汁蟹肉意粉, 好香芝士味, d 汁浓得黎又唔算好腻, 意粉可以任你转天使面, 长通粉, 蟹肉其实份量唔多, 完全唔起眼, 差d睇唔到。5)新奥尔良pizza, 呢个pizza, 无咩料, 得d风干火腿同埋好似d磨菇既野, pizza 够薄, 够大, 但味道普遍。仲一人叫左一杯cocktail呢到环境都ok, 枱与枱之间都有几大空间, 唔会好迫, 倾计最好,不过可能系食饭时间啦, d 野上得快, 收得快, 好似赶你走咁。朋友有优惠卷, 7折, 埋单$80x‧
本来book左8点半,好彩8点去到都可以俾到位我地。
5个人叫左
不过我地分黎食个阵就狼狈d, d 野散晒。
仲一人叫左一杯cocktail
朋友有优惠卷, 7折, 埋单$80x‧