2020-06-14 301 浏览
讲咗好耐约出嚟食饭,因为种种原因,最后却只能补祝生日😌夜晚喺OpenRice Book咗呢间比较有气氛嘅餐厅餐厅。龙虾樱花虾明太子意粉💲277叫Set嘅关系所以有跟沙律菜+忌廉南瓜汤。红菜头沙律几好食,朋友怕草腥味食唔到,而忌廉南瓜汤质地好水,唔creamy。意粉卖相唔错,有半只小龙虾🦞。面质一般,做唔到弹牙口感,而且汁水比较稀身,无办法挂系意粉上面,有少少失望。味道方面正常,份量足够!带子泡菜蚬肉意大利饭💲188首先意大利饭放上嚟卖相都系一般,而且饭边仲有氹水围著,饭食落淋淋地无咬口,好明显煮意大利饭落得多好多水,厨师无无乜机煮😐带子OK,无过熟,加埋泡菜蚬肉一齐食唔错。Deluxe House Burger🍔💲168骤眼睇感觉有啲普通,觉得喺摆盘方面可以做得更好。食落Burger意外地Juicy,有惊喜。而我个人食薯条都比较钟意落黑椒,餐厅都有提供👍🏻,不过要主动问先会俾。🍟薯条够热够脆!👍🏻最基本要求都做到,配搭黑椒+茄汁当然非常好食!唯一要改善就系摆盘可以花啲心思。Berry's💲42朋友生日当然唔少得叫个甜品,Book呢间餐厅都喺为甜品而来!卖相相当吸引,摆碟十分吸睛,#ig

龙虾樱花虾明太子意粉💲277

带子泡菜蚬肉意大利饭💲188

Deluxe House Burger🍔💲168

Berry's💲42
朋友生日当然唔少得叫个甜品,Book呢间餐厅都喺为甜品而来!卖相相当吸引,摆碟十分吸睛,#igable ❤️ Happy Birthday牌仔手字都几靓,加分👍🏻!配以士多啤梨🍓+食用花🌺做装饰😍切开见到里面系慕丝馅,味道唔错。

• Deluxe House burger