2018-07-05 192 浏览
庆祝朋友生日,朋友亲自拣左呢间餐厅。门面同入面装潢都几靓,俾到人舒适既感觉。但系就比较应声,讲野要好大声先倾到计,比较嘈。外表炸到脆卜卜,好香口。炸粉都唔太厚好有特色既一碟,泰式酱汁同三文鱼都夹,但就略嫌香料有啲多。值得一试!肉碎唔会好鞋十十,但较辣。唔系好食得辣既人就唔好叫啦🤭普普通通,没有辣味。呢碟系我地都觉得今次叫得最好食既一碟。酸酸甜甜,如果份量多啲就好。好一般既芒果糯米饭,没有椰香,芒果都酸酸地。不推荐我地早左到先叫左甜品话系庆祝朋友生日,餐厅可以帮你系甜品碟上写字~总括黎讲,食物中规中矩。服务方面,人手好似唔系好够,举好耐手都无人理,落单既时候,个店员对住我地打左足足3个喊冒,同埋应得你好hea..我明白人都有好攰既时候..但系就..唔好咁明显会好啲
庆祝朋友生日,朋友亲自拣左呢间餐厅。
脆炸蒜辣鱿鱼圈
外表炸到脆卜卜,好香口。炸粉都唔太厚
泰式三文鱼他他配多士

泰式肉碎生菜包
肉碎唔会好鞋十十,但较辣。唔系好食得辣既人就唔好叫啦🤭
泰式青木瓜沙律
普普通通,没有辣味。
泰式酸籽酱炒大虾金边粉
泰式传统芒果糯米饭
好一般既芒果糯米饭,没有椰香,芒果都酸酸地。不推荐

庆祝纪念
生日