2023-08-14 3136 浏览
呢度既pizza系出名,佢个炉系为pizza而设,所以钟意食pizza 既可以一试。佢餐牌小食既选择不多,约6款左右, 我哋点左个沙律, Parma ham 拼盘, 虾小食,tomato with cheese,一个pizza 同埋2个甜品。个Parma Ham 拼盘比想像中大份,有3-4款既Ham, 仲有面包配埋比你,最出色既小食系个虾, 好香garlic, 个汁点面包好好食,我哋食晒面留起个汁点pizza既包。佢个pizza 个底好薄,所以口感比较林,而个边既包系好好食,但有少少㶶,不过都不影响味道。最后甜品叫左榛子酱pizza 同埋Tiramisu, 个棒子酱pizza 好食, 佢个饼底同咸既pizza 唔同,好似酥皮质地好好食,而tiramisu 酒味较浓,但无同佢讲有人生日,就会有人唱歌,又有果汁酒比我地饮,但个果汁酒个酒精味好重,如爱烈酒人士应该钟意。整体小食同甜品都不错,pizza口感都好食,但个边位就有少少㶶。

2023-08-03
庆祝纪念