2024-05-12
母亲节正日,自己提议食呢间,老公冇 say no,细女即刻做嘢 👍🏻👍🏻,由于第二日要返工返学,所以食 6:15pm。 我哋准时到达,即刻入座,睇餐牌,好有旧时代嘅 feeling。我哋一家四口叫咗一个二人餐 + 一个鸡翼餐,最后就加多个「梳乎厘」。 叫完餐,侍应即刻上面包,热嘅、好软身,正 😋😋。 食物上得都快,但全部系热辣辣 👍🏻,二人餐有餐汤 (或沙律)、烟肉炒杂菜、瑞士汁鸡翼、瑞士汁炒牛河,鸡翼餐就有 餐汤、3 只鸡翼 + 焗猪排饭,份量都好大,所以 4 个人都够食。 两个餐仲包啫喱 及 咖啡,而饮品可以加钱转红荳冰,又系儿时回忆 🫢🫢。甜品加咗梳乎厘,好味道 😋😋,好满足,好饱,正 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻,老公食完冇负评,好明显佢都好满意 😂😂另外值得一赞系侍应们,好有礼貌,收碟快,完全唔使举手 叫佢哋,佢哋自动自觉 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻餐纸,好怀旧 feel瑞士汁炒牛河,正 梳乎厘
餐纸,好怀旧 feel
瑞士汁炒牛河,正
梳乎厘