2018-09-25 252 浏览
今次拣左So Thai So Good 庆祝生日,特意提早book 枱,果然不出所料,餐厅好快已满座!今次叫左烤猪颈肉,炸软壳蟹墨鱼汁意粉同芒果拿破仑。猪颈肉入口有肉汁,唔会过干,加埋酱汁酸酸地几开胃!份量亦相当够!但食开重口味既我就觉得比较清淡,略嫌唔够浓味。份量好足,真系比足一只炸软壳蟹!上碟果阵只蟹仲热辣辣!软壳蟹炸得香口唔油腻!反而意粉比较重蒜味。最惊喜系芒果拿破仑!可以写字上去架!上碟果阵侍应会帮手点蜡烛同影相,美中不足系上碟时雪糕已经溶紧。甜品味道清新,可能芒果未算当造,比较酸,但作为饭后甜品就岩岩好!雪糕系云尼拿口味,配上芒果粒同芒果果酱,味道唔错,够晒冻!最值得一赞系侍应态度相当好,主动帮忙影相,并送上生日祝福,要求加水等反应亦相当快,感觉非常好!推荐比想帮朋友庆祝生日既人!

今次叫左烤猪颈肉,炸软壳蟹墨鱼汁意粉同芒果拿破仑。

烤猪颈肉

炸软壳蟹墨鱼汁意粉

芒果拿破仑

推荐比想帮朋友庆祝生日既人!
2018-09-07
庆祝纪念