2022-10-14
朋友话之前黎食过好好味,所以我生日佢话已经BOOK左位带我黎食,入到去舖头装潢简约,餐厅以白灰色为主,环境静静地,感觉好舒服😌 在繁忙既闹巿中添上一份宁静,因为座位数目唔多,所以建议大家最好BOOK左位先。因为我好钟意食牛同海鲜,所以一黎就点左个牛扒(和风慢烧纽西兰肉眼扒),仲有Openrice 推荐既XO酱大虾意大利面同好多人都有POST既白酒忌廉汁煮贝壳锅。个汤好味,系少左D,如果再大碗少少就更正。个虾真系超得,又大只又爽口,XO酱岩岩好,唔会好咸,可能我比较钟意食天使面,呢个面感觉略微有少少粗身左。睇下几大只,真系好正呀。(推介)味道岩岩好,唔会太生或太熟,咬落去唔会有渣,真心推介,但如果个牛再厚少少就更正。(推介)个白汁真系好正,呢个都一定要试,食之前要先食底个啲先,青口捞呢个汁真系无得顶。个包又劲好食,点汁一流,基本上叫左呢个锅,最后只余下一堆壳,啲汁系唔会有得净。个蛋糕冻冻地,食落好似食紧雪糕咁,系有少少过甜,但店员知道我生日仲用朱古力酱唧左啲字同公仔,好靓,所以帮佢加左分。呢个好酸,用真柠檬整咁,但我朋友就好欣赏,仲话想食多个。最后餐厅待应好NICE好勤快,成日都会留意住
最后餐厅待应好NICE好勤快,成日都会留意住我地,一见到有需要就帮我地清碟或者换碟比我地(或者我地叫太多野食挂),但感觉真系好好呀,下次我一定会再黎食,无论系个食物质素同服务态度都无得顶。