2023-08-04
今日由阿妹请食生日饭饭😋开心开心🥳,我地同啊妈去到位于将军澳唐德街。枱与枱之间好阔落,坐得都好舒服,成个感觉好宁静好chill。⭐️ 银河 -柠檬梳打 渐变色一流,清甜香口又足料⭐️ 菊花蜜非常之鲜甜可口😋味道好清香,加咗蜂蜜就好似饮紧健康版嘅菊花茶⭐️ 特色朱古力 劲多奶,饮下饮下会成杯饮晒,好邪恶😋🍸⭐️ 慢煮法式猪鞍架经过长时间慢煮既过程之后,肉质松化又多汁。配埋特色酱汁,突显出猪鞍的味道浓郁,入面全熟都仲有肉汁🐷⭐️ All day breakfast 整体唔错,照烧汁鸡扒厚厚的窝夫,真系好满足而且好饱肚;炒蛋 好滑好香,一定有品质保证。薯饼少少油但脆卜卜,食得我地好Happy⭐️皇牌烟熏猪腩肉卡邦尼意粉烟韧弹牙,熏猪腩肉肉质都唔错不过就偏咸咗少少,大致上俾想像中好。呢间餐厅果然好睇又好食,值得嚟食☺️👍🏻多谢阿妹做好Research带我地去Enjoy呢餐甘Jeng既生日饭。
⭐️ 特色朱古力 劲多奶,饮下饮下会成杯饮晒,好邪恶😋🍸 ⭐️ 慢煮法式猪鞍架
经过长时间慢煮既过程之后,肉质松化又多汁。配埋特色酱汁,突显出猪鞍的味道浓郁,入面全熟都仲有肉汁🐷 ⭐️ All day breakfast
整体唔错,照烧汁鸡扒厚厚的窝夫,真系好满足而且好饱肚;炒蛋 好滑好香,一定有品质保证。薯饼少少油但脆卜卜,食得我地好Happy ⭐️皇牌烟熏猪腩肉卡邦尼