2024-05-07
屋企人见系我生日,即兴就约埋一齐去食西餐。咁岩search到附近有呢间未试过就book咗枱🤗好彩我地系食星期一夜晚所以都唔算好多人😍职员安排咗我哋入座坐门口附近第一张枱,虽然近门口,不过都唔会好嘈所以接受到,而且仲有户外景睇,总括黎讲都唔错,唯一美中不足个位可能对正个出风口位会有啲冻。另外,环境都够阔落空旷,每张枱都有保持一段距离,唔嘈。几适合搞西式婚宴/大型宴会/朋友倾偈/情侣庆祝拣咗个二人dinner set🎂🎂前菜: • 香煎北海道带子配法国青豆蓉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ • 凯撒沙律、烧虾、挪威烟三文鱼⭐️⭐️⭐️⭐️ • 餐汤⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好饮,几creamy👍主菜: • 面豉鳕鱼柳:⭐️⭐️⭐️⭐️个汁略嫌少少偏咸,会轻微盖过咗鱼柳既味,不过系几创新嘅,值得一试🆕 • 慢煮封门柳:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️唔会好干,肉汁几丰富,另外有唔同颜色既配菜好睇又好食,屋企人大赞😃甜品:• Tiramisu⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️• Penna Cota ⭐️⭐️⭐️⭐️因为本身book枱嘅时候冇特别写明要准备生日甜品,屋企人趁机会去洗手间嘅时候问职员可唔可以帮手写名系甜品碟度,职员都好愿意协助成餐饭几个职员都好礼貌而且好主动协助客人合照留念,同埋职员影
好彩我地系食星期一夜晚所以都唔算好多人😍
拣咗个二人dinner set🎂🎂
前菜:
• 香煎北海道带子配法国青豆蓉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
• 凯撒沙律、烧虾、挪威烟三文鱼⭐️⭐️⭐️⭐️
• 餐汤⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
好饮,几creamy👍
主菜:
• 面豉鳕鱼柳:⭐️⭐️⭐️⭐️
• 慢煮封门柳:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
面豉鳕鱼柳
封门柳
甜品:
• Tiramisu⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
• Penna Cota ⭐️⭐️⭐️⭐️
成餐饭几个职员都好礼貌而且好主动协助客人合照留念,同埋职员影相影得好靓!所以一家都食得好开心有机会可以再试下黎搞party/食饭