2023-10-19
餐厅:浅水湾Classified地址:Classified (The Pulse) (浅水湾)浅水湾海滩道28号The Pulse L1楼107号舖同一班朋友去浅水湾Classified庆祝生日,真系过得好开心。餐厅为我哋准备咗一个惊喜,送咗一个小蛋糕,真系好贴心我哋试咗好几款菜式,其中四重芝士通心粉真系好好味。通心粉煮得刚好弹牙,配上浓郁嘅四重芝士酱汁,味道好浓郁香滑。洋葱圈亦都好好食,炸得香脆,口感唔错另外,我哋仲试咗风干火腿火箭菜芝士薄饼同牛肉汉堡配薯条。薄饼上面有风干火腿同火箭菜,加埋芝士,味道好平衡,好适合做为轻食。牛肉汉堡系满足度都好高,肉质鲜嫩多汁,薯条炸得香脆,好开胃最后,炸鸡系我哋必点嘅菜式之一,餐厅嘅炸鸡真系好好味!皮炸得酥脆,内里嘅肉质鲜嫩多汁浅水湾Classified系一个适合庆祝生日或同朋友聚餐嘅好地方。菜式味道好,份量亦都足够。餐厅送咗个小蛋糕俾我哋,真系增添咗庆祝气氛
浅水湾海滩道28号The Pulse L1楼107号舖