2017-02-14 1362 浏览
今次第二次去,大班朋友去嘅玩 boardgame 好地方!真系唔多cafe可以安排到张10人台,又唔需要分开坐,又唔限时!意粉方面,我都系钟意新出𠮶个韩式辣卡邦尼多d,都几辣,酸酸辣辣得黎同carbonara 个酱又好 match,不过食唔到辣个d记得叫小辣。炸鸡排都唔错, 好大块,啖啖肉!其实今次黎嘅另一目的系为左庆祝生日会送𠮶set rainbow shot,个staff攞完蛋糕出黎就会攞d shot glass 出黎放喺生日𠮶个面前表演,一边倒会一边变色,好似变魔术咁,生日𠮶位朋友超 surprise,影相又靓!味道方面应该系用vodka沟出黎,都唔算太重酒位,但味道杯杯唔同,唔系杯杯好味,tips:中间绿色橙色𠮶几杯似fruit punch/ vodka橙,本人觉得最好饮!留意虽然d staff 态度都ok 同有时会推荐玩boardgame 教我地玩,但佢地厨房真系好细,跟住又爆场,出餐真系比较慢,建议一坐低就落order,等得黎差唔多。总括而言,虽然款式唔多,卖相一般,但$100坐6个钟,有得食有得玩有酒饮,真系好抵!

意粉方面,我都系钟意新出𠮶个韩式辣卡邦尼多d,都几辣

炸鸡排都唔错, 好大块,啖啖肉!