2020-06-20 1931 浏览
我同我男朋友book左愉景湾airbnb三日两夜庆祝生日 顺便睇下呢个人人都话系好stressless既地方第一次去愉景湾除左睇有边到好玩 仲要睇有咩好食Zaks系openrice到都好多人赞又多好评 而且可以有outdoor睇景都几唔错 所以我就拣左呢到 问题黎啦 对于一个好惊打电话去booking既人黎讲 呢间餐厅冇openrice订座其实有啲唔方便 不过好好彩揾到网上都有得booking我book咗1930 呢个时间其实岩岩好 可以系旁边既沙滩玩完水 慢慢行去D Deck既途中睇日落而且我地book既时间系岩岩好太阳下山又唔太热同晒 一入到去发现唔系评论所讲咁多人 waitress一黎就好醒冇踢爆我既生日惊喜之后就问我地想坐边其实个景冇问题 而系咁岩我地后面果台客好嘈最后叫左nachos, baby ribs同mushroom risotto仲有我一早pre-order左既chocolate pudding点完餐waitress再黎confirm要写既字岩唔岩starters 我地吓亲 真系好大碟nachos好好食 ribs都好入味唯一不足系我地食完start成个钟都未上riso

第一次去愉景湾除左睇有边到好玩 仲要睇有咩好食

之后催咗再等15分钟先到
中间仲有一次上错餐

chocolate pudding

啲字就真系写得麻麻地
menu 写要20分钟咁我以为仲有排等 就去左个toilet点知原来一早就ready好左

埋单$735 话贵就唔系好贵 系对得住个景 味道ok, service都ok(食完ribs全只碟都系骨有主动帮手换碟

唯一不足系食左咁耐系一杯水都冇provide
咁热既天气应该要provide水比客人 倾计都口干啦😥