2012-11-17 446 浏览
今日约左一班好朋友庆祝生日,走左去食放题,之前睇到广告话清酒任饮,送海胆,生日仲有蛋糕送,就打电话去订枱试下啦,第一次上来,环境都几好,坐得舒服,我地首先order左盘刺身,等左5分钟左右就有得食,D三文鱼件件都系厚切,其他剌身都好新鲜,我地食左一转剌身都够侯了,之后我地叫左D熟食同串烧,唔知系唔系全场爆满的关系,D串烧就黎得慢小小,不过都冇咩所谓啦,因为我地之前食完盘剌身都要回一回气^.^到最后我地都就食到够钟,突然全场关灯,之后就听到生日歌,有位侍应生拎左个雪米糍蛋糕来到我面前,之后同我讲声生日快乐,我真系有些惊喜同开心,最后埋单,每人$207,真系好低食!
题外话/补充资料: $207有咁多野食同清酒任饮真系低,我一定会介绍比我D朋友去试下^^
2012-11-16
庆祝纪念