2024-11-14
之前留意到呢间餐厅可以有写字画碟帮手庆祝特别嘅日子✨只需要叫一款甜品再加$38加字服务就可以享有呢个特别福利啦~~店舖仲系送一张即影即有相😝劲有纪念价值!! 今次朋友生日就带左佢嚟食生日饭啦💕💕呢到有多款嘅套餐,啱哂选择困难症嘅朋友❣️💓Homemade Pizza Set $398A) 波士顿龙虾明太子海鲜薄饼 +$108大大只波士顿龙虾摆系上面~真系超吸睛!入面仲有大量厚实嘅龙虾肉😋😋龙虾肉鲜嫩多汁配搭埋明太子酱真系完美融合😝😝😝层次好丰富,啲虾肉多啲差啲一咬就弹哂出黎啦🥳B) 餐汤类黑松露牛肝菌蘑菇汤法式龙虾海鲜浓汤+$222个汤我地都有试哂😚😚2款都系浓郁无比嘅餐汤,一饮就有大阵嘅黑松露香🤩🤩而龙虾汤都好出色~一啲腥味都冇,超级鲜甜!!C) 慢煮鸡胸胡麻沙律沙律味道好清新🥗而慢煮嘅鸡胸可以保持到肉质嘅嫩滑,再搭配埋胡麻酱,口感丰富。果然系完美结合,食落仲感觉到好健康😜😜D) 滋味小食拼盘 +$58呢个小食拼盘分别有芝士酱薯条,唐扬炸鸡块,吉列广岛蚝同埋吉列鱼手指😝😝 有见到有我最钟意既芝士薯条真系流哂口水~芝士酱铺满成条薯条🍟令到每味都系芝士未😝😝其他小食都好香脆🤩🤩真系食到yu
💓Homemade Pizza Set $398
A) 波士顿龙虾明太子海鲜薄饼 +$108
B) 餐汤类
黑松露牛肝菌蘑菇汤
法式龙虾海鲜浓汤+$22
C) 慢煮鸡胸胡麻沙律
D) 滋味小食拼盘 +$58
呢个小食拼盘分别有芝士酱薯条,唐扬炸鸡块,吉列广岛蚝同埋吉列鱼手指😝😝 有见到有我最钟意既芝士薯条真系流哂口水~芝士酱铺满成条薯条🍟令到每味都系芝士未😝😝其他小食都好香脆🤩🤩真系食到yummyyummy~~
🍹海盐抹茶芝士奶盖
🍹香芋芝士奶盖