2022-11-22 2049 浏览
📍Wooloomooloo Prime 尖沙咀弥敦道100号The ONE 21楼。。一间好适合庆祝生日、纪念日嘅餐厅好耐之前嚟过happyhour已经觉得环境好靓!今次终于第一次试到wooloomooloo嘅食物质素~今次黎依度同👦🏻庆祝5周年,我地两个都系无预先planning😂前一日先拣好食咩book位好彩餐厅都预留左窗口位俾我地🥳佢哋仲好好送咗张即影即有俾我哋❤️食物方面我地叫左一个set dinner加一份威灵顿牛扒Set dinner包左餐汤、前菜、main course同甜品 $790 🔹前菜:Crab cake 系Must-order!!系依度嘅招牌菜!蟹味好浓好好味😋愈食愈开胃嘅前菜🔹主菜: 澳洲和牛肩扒伴龙虾尾 拣左medium,牛扒都整得几好食龙虾味亦都不错🔹Beef Wellington $625牛肉都系拣左medium ,刚刚好唔会太raw亦唔会太熟,有牛肉味。外层酥皮亦都焗得好香口👍🏻🔹甜品: Crème Brûlée用嚟打卡就啱晒,员工仲好细心帮我写字🥳。好满意嘅一餐😍。❤️多谢大家支持 Eyefoodfood喜欢呢个post就记得要like同收藏啦💛。。#h
📍Wooloomooloo Prime
尖沙咀弥敦道100号The ONE 21楼

一间好适合庆祝生日、纪念日嘅餐厅
好耐之前嚟过happyhour已经觉得环境好靓!
今次终于第一次试到wooloomooloo嘅食物质素~

今次黎依度同👦🏻庆祝5周年,
好彩餐厅都预留左窗口位俾我地🥳
佢哋仲好好送咗张即影即有俾我哋❤️

食物方面我地叫左一个set dinner加一份威灵顿牛扒

🔹前菜:Crab cake 系Must-order!!
系依度嘅招牌菜!蟹味好浓好好味😋愈食愈开胃嘅前菜

🔹主菜: 澳洲和牛肩扒伴龙虾尾
拣左medium,牛扒都整得几好食
龙虾味亦都不错

🔹Beef Wellington $625
外层酥皮亦都焗得好香口👍🏻

🔹甜品: Crème Brûlée
用嚟打卡就啱晒,员工仲好细心帮我写字🥳

好满意嘅一餐😍

❤️多谢大家支持 Eyefoodfood
喜欢呢个post就记得要like同收藏啦💛

#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #食好西 #食好西系列 #hkinfluencer #hkig #hkigshop #eyefoodfood#eyefoodfood_尖沙咀