2022-09-30
自从有左小朋友后..约食饭既时间大大提早..今次经openrice预约左18:30同埋要求要张baby high chair.. 系今朝收到Confirm booking 时已经好期待好想打边炉..Staff态度好好.. 由于我凑小朋友所以miss左1次call.. 佢隔左1段时间再打黎.. Thank you so much.. Well.. 我超喜欢入口的招牌.. 这些文字........... 感觉很有味道.. 好.. 准时开炉😍😍😍朋友点了个小食.. 炸烧卖..我很喜欢它味道适中.. 事关系第1样上台的食物.. 所以未影相时已经秒杀😂😂😂跟住出场既系鸡煲.. 惹味的... ❤️❤️❤️我们拣左小辣都觉得重口味既.. 👍🏼👍🏼👍🏼最爱系佢个鸡煲既配菜猪皮.. 索晒啲汁好正好过瘾.. 食完鸡煲之后我地就换过1个煲.. 我地拣左汤底系:花胶鸡.. 唔知点解啲鸡食极都有.. 感觉好抵食😂😂😂火锅配料比预期中多..我自己最推介的是韮菜饺.. 好好味🤤🤤🤤与朋友舒舒服服的过了120分钟..爽呀.. 期间留意到店员很好很有礼貌很体贴..经常会留意客人有什么需要.. (我见到佢地每台都有留意💁♀️💁
约食饭既时间大大提早..
好.. 准时开炉😍😍😍
朋友点了个小食.. 炸烧卖..我很喜欢它味道适中..
事关系第1样上台的食物..
所以未影相时已经秒杀😂😂😂
跟住出场既系鸡煲..
惹味的... ❤️❤️❤️
我们拣左小辣都觉得重口味既.. 👍🏼👍🏼👍🏼
最爱系佢个鸡煲既配菜猪皮..
索晒啲汁好正好过瘾..
食完鸡煲之后我地就换过1个煲..
我地拣左汤底系:花胶鸡..
唔知点解啲鸡食极都有..
感觉好抵食😂😂😂
火锅配料比预期中多..
我自己最推介的是韮菜饺.. 好好味🤤🤤🤤
与朋友舒舒服服的过了120分钟..爽呀..
期间留意到店员很好很有礼貌很体贴..
经常会留意客人有什么需要..
(我见到佢地每台都有留意💁♀️💁💁♀️💁)
最后帮忙影相时仲撩仔仔望镜头..谢谢你们..