2022-08-23 53 浏览
今次同男朋友一齐嚟到呢间高级嘅WOKE餐厅庆祝周年纪念日,估唔到呢到嘅环境比起睇相更加靓😍环境好高级又有时尚感,男朋友今次真系有比心机去揾间好餐厅❤️真系值得赞下佢先☺️首先试一试佢地嘅Caesar Salad先,超多块薄火腿再配搭爽口生菜,浇上清新嘅沙律汁,健康又好味。然后就要食肉啦,Woke Marinated BBQ French Chicken鸡肉烤香惹味,又可以食到BBQ酱嘅烧烤味道,鸡肉肉质仲可以保持湿润, so juicy😋 当然不能缺少Creamy Mentaiko Carbonara🥰咁多意粉入面我最钟意食Carbonara,呢个都好好味劲creamy ,同埋佢系加左明太子,出面好少食到呢一种味道,我自己觉得特别得嚟都只味都几衬。