尖沙咀🚇诺士佛台呢间 Starò 星空主题酒吧餐厅🍽️装修以星空为主题,天花板上有好多小灯泡营造出🌌星空嘅效果,加上柔和嘅灯光,整个氛围非常浪漫🥰同神秘,加上座位间隔宽敞,非常适合👏节日庆祝、家庭聚餐同埋情侣约会。呢度有多款🌠星空主题cocktail同埋mocktail🍹,色彩丰富好睇又好饮🍸。黑松露牛肝菌忌廉🥣浓汤入口非常香滑,🍄牛肝菌同黑松露嘅香气四溢,配上手工🥖面包条,一啖汤一啖面包,🤤真系好满足。巴马火腿肉酱🧀水牛芝士火焰🔥饺子手工薄饼🍕卖相好特别,佢哋将个薄饼包到好似饺子🥟咁,入面馅料丰富,巴马火腿🥓同水牛芝士味道浓郁,配上肉酱同💧香草油,味道独特,😋口感丰富。即刨🇮🇹意大利黑松露牛肝菌意大利饭🍚份量都几足,黑松露同牛肝菌🍄嘅味道渗透到每一粒米饭,☺️香气十足,入口味道浓郁,👍非常好食。红酒汁🍷烩牛面颊煮得好嫩滑,加上浓郁嘅红酒汁😍,香气同味道都好丰富,配埋法式手工🥔薯蓉,真系好啱我口味。呢度嘅星座🌌蛋糕仲可以喺碟上面写祝福语✏️,加上火焰效果仪式感十足,🔥真系好啱打卡,个杂莓朱古力慕丝🍰蛋糕唔单止卖相靓,🤤味道亦好好,中间仲有杂莓🍓果酱流心效果,👍食落甜而不腻。