2011-03-24
同男友庆祝5周年所以拣左间贵野食饭,店内装修得比较高级,可惜职员制服唔得,而且大部份都系o靓仔o靓妹,个个行路都拖住对鞋黎行,搅到好嘈,不过可能佢地唔觉啦,其实铺头人又唔多,食客都系细细声讲野,而职员咁都唔觉得自己行路太嘈咩???讲返食物先,呢间系食鱼生,寿司&炉端烧既,我叫左一个7件既寿司(系盛合黎既,无得拣要d乜,因为系师傅揸主意既)坦白讲,真系好新鲜,饭好细旧,不过7件野都要三百几蚊甜蕃薯天妇罗~有8件,好甜,d炸粉啱啱好,又够热 GOOD软壳蟹细卷~有6件,都好食,软壳蟹好松脆烧牛舌~两件牛舌,不过好好食,但系要和牛炒饭~因为男友其实系唔钟意食生野既,佢拣呢间都只系因为我喜欢食,所以我叫左个炒饭比佢食,不过都几好食,牛味好重呀 $120总括黎讲食物质素系中上既,不过职员就要改下啦,同埋价钱太贵,我谂未必有下次,仲有个厕所都几得人惊,又黑,里面又有D打鼓声,仲会越来越急,越来越大声,真系令我几惊下!
甜蕃薯天妇罗~有8件,好甜,d炸粉啱啱好,又够热 GOOD
软壳蟹细卷~有6件,都好食,软壳蟹好松脆
烧牛舌~两件牛舌,不过好好食,但系要