2024-08-05
之前有喺其他post见过话呢间餐厅用月球做主题,今次实地考察,真系好靓好有mood BFF都赞拣咗个好地方除咗天花板上有大细不同颜色嘅月球,枱面仲有个小小月球陪住我哋用餐🌝 我哋亦唔小心地发现咗佢系可以转颜色😆好好玩😂今次我哋tea time叫一份j.moon all day breakfast+j.moon pizza 🍕真系无得输先讲个all day breakfast🍳份量足足够2个女仔share~有我哋最爱嘅sourdough多块嘅烟三文鱼,香得嚟仲有温度嘅炒蛋,杂菇,香草猪肉肠,连沙律上嘅车厘茄同黑醋汁都好夹,一个人嚟食都掂吖J.Moon Pizza 🍕 嚟到系必食!!!一定要准备纸巾!!!上面嘅parma ham焗完已经变脆脆,伴上灯笼椒干,一路食一路流油,好正最后,就系朋友仔嚟之前,J.Moon嘅员工知道我系同朋友庆祝生日,仲预留咗有画碟伴上嘅J.Mook Cake+蜡烛好靓好细心为呢餐嘅庆祝画上完满句号