2020-10-24
一次过就可以满足3个愿望🤩每次谂食咩都心大心细左拣右拣🤔哩样又想食𠮶样又想食 😂贪心鬼~~~全新开幕既特色火锅店【廿一前】🍜就可以帮我解决哂以上既烦恼啦!!·🙀哗!198蚊就可以俾你满足食足2个钟,牛肉鸡肉豚肉都系任食🤞 Annie特别推荐大家一定要加128蚊升级,食佢既美国顶级牛小排🇺🇸 & 日本鹿儿岛顶级黑豚🇯🇵,佢地肉味非常浓郁,咬落仲无渣ga!! 食完真系返唔到转头,真的超级美味😋·火锅汤底亦系另一吸引之处,就系选择好多🤩 有成10几款俾你慢慢拣🤗 例如👉山盛香草汤🌱、养生花胶鸡汤🐓、龙虾樱花虾汤🦂、香菜锅🍃、黑蒜油豚骨汤🐷、麻辣汤🌶等,我就简左 黑松露牛乳汤🥛,Annie真系超级喜欢哩款汤底😍😍 佢既奶油味道超过浓郁🤤 饮落质感超级creamy,仲要散发阵阵黑松露既香味,真系无得输❤ 下次嚟都一定要再食佢,哎吔依家已经有啲挂住💓·场内亦设有自助形式区域🥄 有不同既火锅配料(丸类、蔬菜等)、冷盘海鲜(青口、虾、蚬等)、沙津、熟食、饮品等等,十分丰富多元化,真系好有惊喜👍·另外仲可以划纸仔📑 任点 刺身、天妇罗、炸物、串烧,刺身质素唔错,串烧即叫即烧,十分惹味呢😋 食饱饱记得要食
一次过就可以满足3个愿望🤩
每次谂食咩都心大心细左拣右拣🤔
哩样又想食𠮶样又想食 😂贪心鬼~~~
全新开幕既特色火锅店【廿一前】🍜
就可以帮我解决哂以上既烦恼啦!!
另外仲可以划纸仔📑 任点 刺身、天妇罗、炸物、串烧,刺身质素唔错,串烧即叫即烧,十分惹味呢😋 食饱饱记得要食埋🍦雪糕同甜品先好走呀~
真的是一个超级满足的一个放题夜💓