2024-01-22 5953 浏览
千万不要去这间餐厅庆祝生日或者什么纪念日。餐厅门外已写明不准摄影及录影。(不明白点解咁多人仲影到呢间餐厅食物照,所以这篇食评唯一张相片就系走出餐厅后拍的收据。 本来谂住同亲人庆祝生日拎著蛋糕入了南莲园池已被保安叫停, 话园内不可饮食 呢样都明白。入到餐厅, 谂任雪个蛋糕, 职员讲入面唔可以食蛋糕,因为你个蛋糕可能有蛋。 咁谂住借雪柜雪下, 又话唔得。 但可以摆在冷气位下吹(职员其实有讲可以拎个蛋糕出来影相。 我心谂你贴哂告示在门外, 不准拍照, 我蛋糕又唔食得,到时我拎出黎影, 又话我,贪过瘾咩) 如果你要带婴儿来食饭, 你都要考虑清楚。餐厅有张纸 写明 除咗奶粉之外,所有外来食品都唔可以食。 所以婴儿糊仔, 饼呀,你都唔好谂住拎俾bb食。 食物方面, 茶系普洱,好饮的。 菠萝咕噜麦纤 口感比较特别。腰果桃胶露, 腰果味完全唔特出. 细细碗,价钱仲要72元。价钱方面偏贵。 一个8人套餐$3288. 仲要无糖水,所以我地无叫。 散叫较化算。 晚餐只有一个半小时用膳。由于九点钟就要关门 ,八点半要埋单, 八点九开始收你张枱啲嘢及关冷气,要赶客了呢个价钱, 呢个服务质素, 你地谂谂啦。

咁谂住借雪柜雪下, 又话唔得。 但可以摆在冷气位下吹

。 所以婴儿糊仔, 饼呀,你都唔好谂住拎俾bb食。

食物方面, 茶系普洱,好饮的

价钱方面偏贵。 一个8人套餐$3288
. 仲要无糖水,所以我地无叫。 散叫较化算。

晚餐只有一个半小时用膳。由于九点钟就要关门
,八点半要埋单, 八点九开始收你张枱啲嘢及关冷气,要赶客了
呢个价钱, 呢个服务质素, 你地谂谂啦。