2024-04-02 3349 浏览
泉章居已经执净上环店,如果唔系老人家话想食,我地都唔会去!五个人,我地无叫套餐系散叫:霸王鸡半只炸大肠梅菜扣肉东江豆腐煲白果猪肚汤椒盐鲜鱿(后加)2个白饭埋单$1048叫完𩠌个阿姐好好咁仲要复我一次单,我哋到晒所有𩠌连后加个椒盐鲜鱿都到埋但系个汤都未到。梅菜扣肉就唔洗讲炸大肠以前下面铺酸白萝卜,而家只有几旧无味嘅罐头菠萝🍍到只霸皇鸡,阿妈话霸王鸡点解上面无姜葱!?一问之下原来佢比咗沙姜鸡,个阿姐仲话加番啲姜葱上去咪就系=霸王鸡啰,!真系吹到「啤」一声!😤个东江豆腐煲仲搞笑,平时上应该系砂锅之类比较像样嘅煲,今晚上菜竟然上咗个好大嘅汤煲入面有好多水同几旧酿豆腐。问个姐姐点解会咁奇怪嘅,佢仲答我哋:「唔知呀,个厨师好古怪」OMG😩😩😩仲有仲有…..唔知大家有冇试过呢~~~食食吓嘢,个碗仲有成大旧𩠌,无啦啦比其中一个侍应姐姐收咗个碗!当我地食到七七八八,但系个汤仲未到,我就专登揾返帮我地落单个侍应阿姐追返个汤,我话如果冇落我想取消,佢拎咗我哋张单就咁行咗去,亦都冇答我究竟佢头先有冇落到单😤好明显佢就无落到再去加单!但我嬲系嬲佢连一个交代都无就咁行咗去,隔咗阵个汤就咁到咗。最后我地都食完,枱面
泉章居已经执净上环店,如果唔系老人家话想食,我地都唔会去!

五个人,我地无叫套餐系散叫:
霸王鸡半只
炸大肠
梅菜扣肉
东江豆腐煲
白果猪肚汤
椒盐鲜鱿(后加)
2个白饭
埋单$1048

梅菜扣肉就唔洗讲

炸大肠以前下面铺酸白萝卜,而家只有几旧无味嘅罐头菠萝🍍

最后我地都食完,枱面加埋起码有10只碗,一人一只饮汤,一只食𩠌…..但唔知个阿姐系咪见我找数俾钱佢又扮做吓野比我睇,咁多个碗冇野佢唔执,系要拣我面前满晒水嘅碗执,执又论尽,佢一拎起个碗就倒泻整湿我只手同张枱…😭跟住就行开咗唔再执…搞咩呀!

!究竟呢班人发生咩事!?~~~食物同服务态度都差到爆!唔会再去亦唔会介绍朋友去受气,食茶餐厅气氛都好过呢度!

• 鞋口梅菜扣肉