2022-05-31 901 浏览
大时大节去食饭,咁一家人就揾间附近嘅屋村楼下酒楼食啦,等大家方便,因为疫情之下,我哋九个人要分两台🥲坐低唔够櫈,冇人帮我哋处理,要我哋自己搬☹️又冇人问我哋要咩茶🧐等咗10分钟先有人问我哋要咩茶😞另外啲杯杯碟碟筷子劲污糟虽然而家疫情关系,我哋都会自己洗,但系都冇理由咁污糟㗎,啲匙羹仲有上一手𠮶啲食物渍叫左6个𩠌呢碟上汤焗龙虾伊面,卖相同味道都可以,不过冇餐牌d相咁靓呢碟小炒王抄得好惹味好爽口,唔错👍🏻呢个海皇豆腐锅,上嘅时候都热辣辣同起晒泡泡,送饭一流😋😋呢个镇江骨份量比较少,啲骨比较梗,个味道都唔错嘅呢碟牛仔骨味道比较咸,配菜比较多,牛仔骨份量就比较少,比较唔抵食最后呢碟千岛汁炒虾球就比较过分,中间有个窿,好怀疑俾人食咗两旧,成碟份量超小,价钱又贵,超级唔抵食😞但系无可否认个味道系好食嘅,因为千岛汁比较开胃又啱我口味总括来说:服务态度表现唔好,但味道都还可以
另外啲杯杯碟碟筷子劲污糟

叫左6个𩠌

呢碟上汤焗龙虾伊面,卖相同味道都可以,不过冇餐牌d相咁靓

呢碟小炒王抄得好惹味好爽口,唔错👍🏻

呢个海皇豆腐锅,上嘅时候都热辣辣同起晒泡泡,送饭一流😋😋

呢个镇江骨份量比较少,啲骨比较梗,个味道都唔错嘅

总括来说:服务态度表现唔好,但味道都还可以

2022-05-28